چاپ     ارسال به دوست

سرپرست پژوهشکده فناوریهای نوین پژوهشگاه منصوب شد.

دکتر احمد شعبانی رئیس محترم پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با صدور حکمی دکتر محمد مجید محتهدی استاد تمام پژوهشگاه را به عنوان سرپرست پژوهشکده فناوریهای نوین پژوهشگاه منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه در حکم رئیس محترم پژوهشگاه آمده است:

همکار ارجمند جناب آقای دکتر محمدمجید مجتهدی

با سلام و احترام،

با توجه به شایستگی جنابعالی و نظر مساعد اعضای محترم هیأت علمی پژوهشکده فناوری های نوین، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست پژوهشکده فناوری های نوین منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در راستای برنامه ای که ارائه خواهید کرد با همکاری اعضای محترم هیأت علمی آن پژوهشکده در پیشبرد اهداف پژوهشگاه به ویژه در موارد ذیل موفق و مؤید باشید.

1-    اجرایی کردن برنامه های رئیس پژوهشگاه و برنامه ای که جنابعالی تا پایان آبان ماه ارائه خواهید داد.

2-    نیاز محور کردن پژوهش ها

3-    همکاری و تعامل بیشتر با سایر پژوهشکده ها در اجرای پژوهش های میان رشته ای

4-    برنامه ریزی در جذب نیروی انسانی هیأت علمی توانمند به منظور حفظ تعادل رتبه های علمی و سنی پژوهشکده

5-    حرکت فعال در انعقاد قراردادهای برون پژوهشگاهی